Privacyverklaring.

Onze onderneming:

Camping "de Hoogte"

Verseputseweg 30

4321TD Kerkwerve

tel.nr.: 0611495671

e-mail: info@campingdehoogte.nl

Eigenaren: Jaap en Ina op 't Hof

 

Verwerking van persoonsgegevens.

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor de reserveringen die bij ons gemaakt worden.

Dit betreft uw voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Dit met als doel contact met u op te kunnen nemen indien nodig.

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden.

U heeft recht op inzage, rectificatie of wisseling van uw gegevens.

U heeft het recht om tegen verwerking van uw gegevens bezwaar te maken.

U heeft het recht om de toestemming om uw gegevens te gebruiken, in te trekken.

U heeft het recht om te klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens is een voorwaarde voor het kunnen maken van een reservering.

Bij het niet verstrekken van uw persoonsgegevens kunnen wij niet voor u reserveren.

Ook hebben wij de verplichting van onze gemeente Zierikzee uw gegevens op te nemen in ons nachtregister.

Dit nachtregister kan gecontroleerd worden door een hiervoor bevoegde gemeente-ambtenaar.

Het nachtregister is een controlemiddel bij eventuele calamiteiten en dient de veiligheid. 

De gegevens uit het nachtregister worden, zonder controle door een ambtenaar, niet verstrekt aan derden.

Indien u dit wenst kunnen uw gegevens na uw vertrek gewist worden uit het nachtregister.

Ons nachtregister is een papieren versie, en staat dan ook nooit online.

Camping "de Hoogte"

Verseputseweg 30

4321TD Kerkwerve, ZLD

TEL: 0111-412496

Mob: 06-11495671   

E-MAIL: info@campingdehoogte.nl